Dilimlenmiş İberik Bellota Chorizo - DİLİMLENMİŞ
İber domuzundan yapılmış kıyma karışımı ile tuz, baharatlar ve katkı maddeleri eklenerek yoğrulup bağırsaklara doldurulmuş bir ürün.
4 aydan fazla olgunlaşma süresi ile, hafif bir lezzet ve karakteristik bir aroma sunar.
Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma, olgunlaştırma, dilimleme ve ambalajlama.
İçindekiler: İber Domuzu Yağı, D.O la Vera (Cáceres) Paprikası, tuz, sarımsak, kekik ve koruyucular, doğal bağırsaklara doldurulmuştur.
Net Ağırlık: 100 gr.
Dağıtım ve Taşıma Koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajda ise 5ºC'nin altında saklanmalıdır. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir.
Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma, olgunlaştırma, dilimleme ve ambalajlama.
İçindekiler: İber Domuzu Yağı, D.O la Vera (Cáceres) Paprikası, tuz, sarımsak, kekik ve koruyucular.
Net Ağırlık: 100 gr.